Aanmeldformulier klankbordgroep ASSertief

Heeft u autisme of bent u (1e graads-) familie van iemand met autisme? Wilt u met ons meedenken? Sluit dan aan bij ASSertief. Wij hebben u er graag bij! Via het inschrijfformulier hieronder kunt u zich aanmelden. 

Vragen? 
Indien u liever eerst meer informatie wilt voordat u zich aanmeldt, dan kunt u ook gebruik maken van dit formulier. Schrijf uw vraag in het vragenveld en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meteen inschrijven? 
Wij vragen u op het aanmeldformulier enkele gegevens over uzelf in te vullen. Ook vragen wij u over welke onderwerpen u graag meedenkt. Nadat u het aanmeldformulier ingevuld en verzonden heeft, ontvangt u een vragenlijst met daarin vragen over de thema's waarover u wilt meedenken. Daarna ontvangt u gedurende de looptijd van Samen Doen! af en toe van ons een verzoek om een vragenlijst in te vullen of bijvoorbeeld mee te praten in een groepsdiscussie. Ook wordt u via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de voortgang van Samen Doen! en kunt u soms leuke dingen winnen. Denk aan kaartjes voor een congres of een mooi boek. Uiteraard kunt u uw lidmaatschap van ASSertief ieder gewenst moment weer opzeggen. 

Lees ook onze leaflet met meer informatie over klankbordgroep ASSertief.  

Ja, ik meld mij aan voor klankbordgroep ASSertief