Updates

Blijf op de hoogte van Samen Doen! Schrijf u ook in voor de nieuwsbrief

Meld u nu aan voor klankbordgroep ASSertief!

Samen Doen! vindt het belangrijk om producten te ontwikkelen waar zowel professionals als mensen met autisme graag mee willen werken. Daarom stimuleert Samen Doen! het betrekken van mensen met autisme en ervaringsdeskundigen vanaf een vroeg stadium in de productontwikkeling. Om dit goed te kunnen doen wordt een klankbordgroep opgericht: ASSertief.

Klankbordgroep ASSertief adviseert de gehele werkplaats. De taken van de klankbordgroep zijn: het waarborgen van het cliëntenperspectief bij de productontwikkeling, het adviseren bij de implementatie en over de vorm en inhoud van het op te richten ICT-platform. ASSertief leest mee, reflecteert, praat mee tijdens het ontwikkelproces en ondersteunt de werkgroepen bij het verzamelen van informatie door bijvoorbeeld het invullen van vragenlijsten, deelname aan groepsdiscussies of persoonlijke interviews.

Heeft u autisme of bent u (1e graads-) familie van iemand met autisme? Wilt u met ons meedenken? Sluit dan aan bij ASSertief. Wij hebben u er graag bij! Kijk voor meer informatie op de pagina van ASSertief. Schrijf u direct in via het aanmeldformulier.